• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

Hallo mensen van Paddepoel, Co-Creatie nodigt u uit!

ccnieuwbreedHet is tijd om bij te praten. Heb je een sociaal of goed groen idee? Of vind je dat het in Paddepoel ergens aan ontbreekt op het gebied van leefbaarheid als wijk? Wil je meedenken over oplossingen of heb je een klacht over een oplossing die niet werkt? Kom langs. Praat gerust eens mee op de Grote Co-Creatie bijeenkomst voor bewoners en ondernemers en professionals in de wijk. De open bijeenkomsten vinden plaats op elke vierde donderdag van de maand dus op 28 oktober en daarna weer op 25 november in Buurtcentrum Tuinpad.
Je kunt inlopen op twee momenten.
   • Exact om 15.00 uur voor het hoofdprogramma
   • Om 16.15 uur voor bijpraten, hapje en drankje
Geen zin in grote groepen, maar wel een goed idee of een vraag? Kom dan eens langs op spreekuur in Bernlef, bijna elke dag: zie advertentie. Aanmelden voor bijeenkomsten is wel verplicht. Liefst per mail als dat kan. Mail naar: Titia Struiving, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 4002 60 45

Nu (nog) te zien: raamexpositie Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk

raamexpobreedRaamexposities, ze lijken als paddenstoelen uit de grond te schieten. Zo zijn er al raamexposities geweest in Korrewegwijk, De Hoogte en de Oosterparkwijk. Nu ook in Lewenborg en de SPT wijken Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk. De cultuurcoaches van VRIJDAG in de Buurt zijn initiatiefnemers. Magda Rozenveld merkte in Korrewegwijk/De Hoogte dat onder de kunstenaars in de wijk behoefte is om te exposeren. Dit blijkt niet alleen zo te zijn in deze wijk, maar ook in de andere wijken van Groningen. Zowel amateur als professionele kunstenaars laten heel graag hun werk zien.

Lees meer...

De aanleg van het CasPoMor-park is begonnen

caspomorstartbreedNa een zorgvuldige voorbereiding is nu de aanleg van het CaspoMor-park bij de gelijknamige flats van start gegaan. En wat een ruimte! Nog even wachten en dan verrijst hier een prachtig stukje natuur in de stad. (foto: Titia Struiving) 

Lees meer...

LIFE, gratis traject voor alleenstaande moeders

lifebreedHet leven als alleenstaande moeder is al hectisch genoeg. Je hebt een groot takenpakket dat bestaat uit kinderen, huishouden, financiën en je werk/studie. Vaak is rondkomen erg lastig en hoeft er maar 1 ding te gebeuren en je raakt financieel uit balans. Om te leren hoe je het beste balans kunt creëren en tegenslagen kunt opvangen is het LIFE project ontwikkeld. Wat is LIFE?

Lees meer...

Subcategorieƫn

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn