• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

Open inloopavond Wijkraad Paddepoel

inloopavond 4 juli

Wilt u eens kennismaken met de wijkraad? Of is er een onderwerp dat u graag eens met ons bespreekt? Komende maandag, op 4 juli, houden we een open inloopavond in Het Wijkpaleis (Dierenriemstraat 242). Vanaf 19.30u staat er koffie en thee voor u klaar. We zien u graag.

Lees meer...

Wijkpaleis Paddepoel blijft de hele zomer open voor bewoners

wijkpaleis breed2Paddepoel kent sinds kort een Wijkpaleis. U kunt dit vinden aan de Dierenriemstraat 242: Het Wijkpaleis is een palies waar je gewoon binnenloopt om een kop koffie te drinken, een stekje te halen of om met andere bewoners te werken aan plannen voor een groene en leefbare wijk. De komende tijd worden er in het Wijkpaleis bijeenkomsten en evenementen georganiseerd die verband houden met groen en leefbaar. Hoe kunnen stedenbouwkundige ingrepen Paddepoel gezonder maken? Hoe organiseer je de openbare ruimte op een manier waar je blij van wordt? Hoe kijkt een vleermuis aan tegen woonomgeving Paddepoel? En hoe deel je jouw verhaal over Paddepoel via verteltafels? In onze online nieuwsbrief staat een aantal suggesties voor evenementen en bijeenkomsten die allemaal in Wijkpaleis Paddepoel worden georganiseerd, en die wel eens naar antwoorden zouden kunnen leiden op deze vragen. We wensen jullie fijne zomermaanden en kom gerust langs op ons bewonersspreekuur. Wijkpaleis Paddepoel is de hele zomer open.

Lees meer...

Onderzoek naar gemeenschappelijk autodelen

autodelenMilieupsychologen van de Rijksuniversiteit Groningen onderzoeken hoe mensen over autodelen denken. Wij doen onderzoek naar gemeenschappelijk autodelen. Dit is een speciaal soort autodelen waarbij bewoners van een buurt of een straat een aantal auto´s met elkaar delen. Misschien is deze vorm van autodelen interessant voor uw buurt of dorp? Om beter te begrijpen hoe mensen denken over gemeenschappelijk autodelen, hebben we een enquête gemaakt met daarin een video waarin we gemeenschappelijk autodelen uitleggen.We zijn benieuwd naar jouw redenen waarom je al dan niet bereid bent een auto te delen (met je buren). Met de inzichten kunnen we autodelen in de toekomst makkelijker maken.

Lees meer...

Vluchtelingenopvang in voormalige NOVO Avondsterlaan

novo avondsterbreedIn het gebouw aan de Avondsterlaan 134 (vroegere NOVO-locatie) in Paddepoel komen vanaf 1 augustus 2022 tijdelijk vluchtelingen uit Oekraïne te wonen. Zolang de vluchtelingen uit Oekraïne hier moeten blijven, wil de gemeente hen woonruimte bieden. In het gebouw aan de Avondsterlaan is plek voor ongeveer 50 mensen. Het uitgangspunt is dat er voornamelijk gezinnen met kinderen komen te wonen.

Lees meer...

Subcategorieƫn

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 
Binnenkort gaat Co-Creatie Paddepoel weer volop aan de slag. Volg alle informatie hierover op de site en in de wijkkrant Nummer1.
Co-Creatie herkent u voortaan aan het nieuwe logo dat u hieronder ziet afgebeeld.

        Logo CCreatie wit

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl 

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn