• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

Workshop Professionele video’s maken met je smartphone

Smartphone video fotoProfessionele video’s maken met je mobiele telefoon is snel te leren. Zowel het filmen, monteren en online plaatsen van een video kan allemaal met je telefoon. Wil jij graag jouw buurtinitiatief promoten met leuke, professionele video’s voor je website of social media kanaal? Meld je dan aan voor de gratis workshop ‘Professionele video’s maken met je smartphone’.

Wat? Gratis workshop van twee avonden. Wie? Voor vrijwilligers van buurtinitiatieven, zoals bewonersorganisaties, speeltuinverenigingen, ontmoetingsplekken voor buurtbewoners, lokale energieinitatieven, sportverenigingen, etc. uit Groningen west (De Buitenhof, Dorkwerd, Gravenburg, De Held, Hoogkerk, Leegkerk, Paddepoel, Reitdiep, Selwerd, Tuinwijk, Vinkhuizen) Wanneer? Woensdagavond 29 maart en 12 april 2023 Hoe laat? 18.30 – 21.30 uur
Waar? Wijkbedrijf Selwerd, Bottelroosstraat 3, Groningen Aanmelden via Alma Streefkerk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

Workshop Fotograferen met De Fontein.

stadsgezicht

De workshop is bestemd voor ieder die plezier heeft in fotograferen. Het maakt niet uit of je gebruik maakt van de meest geavanceerde apparatuur of fotografeert met een mobieltje. Het thema is ‘ STADSGEZICHTEN’. In de stad is veel te zien om met je camera vast te leggen. De markante torens en gevels. Maar ook de markt is een dankbaar onderwerp. En wat te denken van de stadsgrachten waarin de gevels weerspiegelen. Bij nat weer: neem een plastic zak mee om je toestel te beschermen.

Lees meer...

Gratis weerbaarheidscursus voor meiden van 13 tot 17 jaar en vrouwen

weerbaarheid

Gratis weerbaarheidscursus voor meiden van 13 tot 17 jaar en vrouwen van 18 jaar en ouder, Kom jij vaak situaties tegen waarin je je onveilig voelt en wil je graag leren hoe je jezelf beter kunt beschermen? Tijdens deze cursus zullen we verschillende onderwerpen behandelen, waaronder het belang van nee zeggen, het vergroten van je zelfbewustzijn en het ontwikkelen van een positieve mindset. Daarnaast zullen we leren hoe je lichaamstaal kunt lezen, hoe je de-escalatietechnieken kunt toepassen en hoe je zelfverdedigingstechnieken kunt gebruiken om jezelf te beschermen.

Lees meer...

Vervanging ondergrondse kabels in Paddepoel Noord

Vanaf half maart dit jaar gaat de gemeente in het noorden van Paddepoel aan de slag met het vervangen van de onder-grondse kabels die de lantaarnpalen voorzien van stroom. De kabels hebben hun levensduur gehad en geven te veel storingen. De lantaarnpalen zelf worden niet vervangen. Het project zal waarschijnlijk de rest van het jaar duren. De aannemer die deze klus voor de gemeente doet neemt contact op met de bewoners in de straat als het zover is en doet de fijn afstemming. In de stoepen wordt een sleuf van twee tegels gegraven, de oude kabel gaat eruit, de nieuwe erin, en de tegels worden weer teruggelegd. Wie hierover vragen heeft, kan de gemeente hierover bellen via 14050 en vragen naar Jan Pot.

Lees meer...

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 
 
        Logo CCreatie wit
 
Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl 

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn