Paddepoel nieuws

werkwarmtestadbijWCbreed

De planning van de aanleg van het warmtenet rondom het winkelcentrum wordt wat aangepast. Hiermee wordt gehoopt de geluids- en verkeersoverlast te beperken tot één weekend in plaats van twee weekenden. 
Weekend 16 en 17 november Het komende weekend zullen we geen werkzaamheden uitvoeren rondom het winkelcentrum. Dit, in tegenstelling tot een eerder aankondiging.
Weekend 23 en 24 november
Het weekend van 23 en 24 november wordt er wel gewerkt aan de aanleg van het warmtenet. Met de gemeente Groningen is afgesproken dat bepaalde werkzaamheden worden gecombineerd, zodat de overlast beperkt wordt tot één weekend. Warmtestad verwacht dat de werkzaamheden klaar zijn op zondag 24 november om 12.00. Sowieso zullen  er op die middag geen werkzaamheden worden uitgevoerd omdat het dan koopzondag is. Met verkeersborden ter plekke en verkeersbegeleiders worden weggebruikers geinformeerd over de verkeersomleiding.
 
Planning
De exacte planning van de werkzaamheden kunt u vinden op de website van Warmtestad. De link van deze pagina is: https://warmtestad.nl/nieuws/werkzaamheden-paddepoel/.
 

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

politiespreekuur

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn