Onze inzet in 2023

Op 6 februari kwamen we als wijkraad bijeen voor onze maandelijkse vergadering. Het belangrijkste agendapunt was de blik op 2023. Wat speelt er het komende jaar, op welke onderwerpen richten we ons en welke projecten kunnen we steunen met ons wijkbudget?

Steun voor uw idee
Ook voor dit jaar hebben we weer budget voor activiteiten en projecten. Heeft u een wens voor de wijk, een activiteit in uw straat of een idee voor een project? Laat het ons weten, want als wijkraad kunnen we dit ondersteunen, door financiering, door hulp bij de verdere uitwerking en met behulpzame contacten. De eerste aanvragen hebben we alweer ontvangen, maar er kan nog veel meer. Krijgen we binnenkort uw idee?

Reitdiep en warmtenet
In 2023 blijft een aantal bekende onderwerpen van belang, zoals de ruimtelijke inrichting van de wijk en het warmtenet. Bij beide blijven we nauw betrokken. Ook volgen we de ontwikkelingen in de Reitdiepzone en wat betreft Ring West. Daarnaast willen we dit jaar onze communicatie verbeteren, met een nieuwe website en graag ook via social media. Tenslotte willen we samen met u een nieuwe visie opstellen voor de wijk. Hoe wonen, werken en vermaken we ons in Paddepoel over 10-20 jaar? Daar heeft u vast en zeker ideeën over, wij horen ze graag. Meer informatie hierover volgt.

Samen maken we de wijk
Voor al deze zaken kunnen we uw hulp goed gebruiken; met uw ideeën, mening én inzet kunt u uw wijk helpen, via de wijkraad. Doe mee. We zoeken momenteel nieuwe wijkraadsleden, waaronder een nieuwe voorzitter. Is dat iets voor u? Opleiding is niet vereist, binding voelen met de wijk en zijn bewoners is voldoende. U kunt altijd vrijblijvend een vergadering bijwonen, of een gesprekje aanvragen met een van onze leden.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 
 
        Logo CCreatie wit
 
Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl 

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn