Plek in de wijk

Wegens omstandigheden was onze vergadering deze maand een week uitgesteld, naar dinsdagavond 12 oktober. Er was een heel scala aan onderwerpen dat kort de revue passeerde, zoals Buurtwarmte, de wijktaxi en de mobiliteitsvisie. Daarnaast hebben we het gehad over:

Boek & Buurt

Helaas zijn we als wijk sinds half oktober onze ruimte in het winkelcentrum kwijt. Als wijkraad waren we erg blij met de ruimte die we hier hadden voor activiteiten. Gelukkig zijn enkele enthousiaste wijkbewoners momenteel druk op zoek naar een nieuwe locatie. Zodra deze gevonden is, blijven we dit van harte ondersteunen.

AED’s en bankjes

Voor de Wijk Top 3 hebben we inmiddels enkele ideeën ontvangen. Daar zaten twee aanvragen bij voor een AED. Daarover leest u hiernaast meer. Ook kregen we een vraag voor meer bankjes langs wandel- en fietspaden in de wijk. Hier gaan we mee aan de slag. Is er een locatie waar u nog graag een bankje ziet? Laat het ons weten. Ook zijn meer plannen voor de wijk nog steeds welkom! Lukt het niet meer voor dit jaar, dan alvast voor volgend jaar.

Nieuwe leden

Momenteel hebben we als wijkraad vijf leden: een drietal dagelijkse bestuursleden en twee algemene bestuursleden. Graag vullen we dit nog aan met een of twee enthousiaste inwoners. Lijkt dit u wat? Dan bent u van harte welkom om eens een vergadering bij te wonen.

Heeft u inbreng, of wilt u graag een vraag stellen? U bent van harte welkom om onze vergadering bij te wonen, al blijft aanmelden voorlopig noodzakelijk. De volgende vergadering is op maandag 1 november vanaf 20.00u in het kantoor van de wijkraad. Ook kunt u uw vragen of agendapunten aan ons doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 
 
        Logo CCreatie wit
Het is lang geleden dat we in Paddepoel live echte lekker gevulde open Co-Creatiebijeenkomsten hielden. Dit had te maken met van alles en nog wat. Dus hoera dat er nu weer vaart in zit.
Co-Creatie gaat voorlopig oor met het organiseren van wijkbijeenkomsten op de maandagavonden. U kunt dan medebewoners treffen om met elkaar in informele sfeer te praten over alles wat de wijk aangaat. Eén van de thema's die worden opgepakt, is het probleem rond de groeiende armoede.
Wel iets om over te praten.
Noteert u in de agenda: Maandagavonden vanf 19.30 in het Wijkpaleis
En zie verder de agenda van het WijkPaleis. Daar vindt u ook de thema’s.
U kunt zelf ook een thema inbrengen.
Grote thema’s graag van tevoren, kleine thema’s ter plekke.
 
Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl 

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn