wijkraad

afbeelding 19 Wijkraadslid Hans Berends

Begin 2021 ben ik lid geworden van Wijkraad Paddepoel. Vorig jaar zag ik de oproep in deze krant, dat er bestuursleden werden gezocht. Daar heb ik op gereageerd en sindsdien heb ik een paar online vergaderingen bijgewoond. Tijdens de laatste vergadering ben ik tot het bestuur toegereden. Fijn dat ik iets voor de wijk kan betekenen.

Meer over Hans
Ik ben geboren aan de Beukenlaan in Selwerd, maar opgegroeid in Paddepoel en tussentijds een tijdje weggeweest. Maar omdat ik heel graag terug wilde naar Paddepoel ben ik samen met mijn dochter sinds 2016 weer terug in de wijk. Ik heb eerst een mooi appartement gehuurd aan de Planetenlaan. In november 2019 heb ik een terraswoning gekocht aan de Voermanstraat. Daar woon ik met mijn dochter van 16 jaar. In maart vorig jaar heb ik ook mijn bedrijf naar de Voermanstraat verhuisd. Ik ben blij (en mijn dochter ook) dat we in Paddepoel wonen. We genieten elke dag van onze mooie wijk.

En zijn taken
Ik ben eigenaar van Het Raadhuis (makelaarskantoor) en was op zoek naar wat ik voor de wijk kon betekenen. Ik ben voorheen voorzitter geweest van een ondernemersvereniging maar na mijn verhuizing naar Paddepoel ben ik daarmee gestopt. Door de oproep in de wijkkrant begon het te kriebelen en heb ik mij aangemeld. Ik hoop dat ik met mijn kennis van de woningmarkt een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van onze mooie wijk. Binnen het bestuur zal ik mij bezig gaan houden met bouwen en sociale samenhang.

 

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 
Binnenkort gaat Co-Creatie Paddepoel weer volop aan de slag. Volg alle informatie hierover op de site en in de wijkkrant Nummer1.
Co-Creatie herkent u voortaan aan het nieuwe logo dat u hieronder ziet afgebeeld.

        Logo CCreatie wit

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl 

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn