wijkraad

rene

In het najaar van 2018 ben ik kandidaat-bestuurslid geworden van Wijkraad Paddepoel. Ik wilde me al langer nuttig maken voor de wijk, dus toen ik gevraagd werd voor de wijkraad, hoefde ik daar niet over na te denken. De kennismakingsperiode beviel beide partijen erg goed en sinds voorjaar 2019 ben ik officieel wijkwijkraadslid; en niet alleen de nieuwste, maar ook de jongste.

Meer over René

In 2012 hebben mijn vrouw en ik een huis gekocht in Paddepoel-Noordoost. Na enkele maanden klussen konden we er nog voor de kerst in. We wonen er met veel plezier, inmiddels samen met onze kinderen van 6 en 4. In het dagelijks leven werk ik vanuit mijn eigen onderneming als tekstschrijver en communicatiespecialist.

En zijn taken

Vanwege mijn achtergrond en persoonlijke interesse richt ik me als wijkraadslid op communicatie en duurzaamheid. Op dit laatste vlak gebeurt er veel in de wijk: verschillende wijkbewoners zetten zich vol enthousiasme in voor eigen initiatieven, als wijkraad volgen we dit en waar nodig geven we onze steun en input. Qua communicatie wil ik de wijkraad graag beter in beeld brengen bij de wijkbewoners, niet alleen om u te informeren, maar nog meer om naar u te luisteren. Voor ons als wijkraad is uw input van groot belang, daarom zien we u graag op onze wijkraadsvergadering.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 
Binnenkort gaat Co-Creatie Paddepoel weer volop aan de slag. Volg alle informatie hierover op de site en in de wijkkrant Nummer1.
Co-Creatie herkent u voortaan aan het nieuwe logo dat u hieronder ziet afgebeeld.

        Logo CCreatie wit

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl 

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn