wijkraad

logo
Hieronder leest u wie de leden van de Wijkraad Paddepoel.
In het kort stellen zij zich aan u voor.

Esli van den Berg

esli

Sinds september 2022 ben ik actief in de Wijkraad Paddepoel en sinds begin 2023 als bestuurslid. Toen ik na mijn studie besloot in Groningen te blijven, wilde ik graag iets gaan betekenen voor de wijk. Als fanatieke volleyballer kwam ik met het idee van een beachvolleybalveld in Paddepoel, toegankelijk voor iedereen. Via verschillende contactpersonen in de wijk, werd ik uiteindelijk gevraagd om me aan te sluiten bij de wijkraad. En zo geschiedde: sinds november ben ik officieel het jongste lid van dit gezelschap. Hier kan ik niet alleen meedenken over een volleybalveld, maar over vrijwel alles wat er speelt in onze wijk.

Lees meer...

Reinder Gooijaarts (Secretaris)

reinder

30 jaar geleden woonde ik in de Kerklaan en was Paddepoel de doorgang onder het spoor die ik nooit gebruikte. Dit veranderde toen ik hier kwam wonen. De eerste indruk van Paddepoel was: zo groen, parkachtig en een veel beter winkelaanbod dan ik had gedacht. Wel schrok ik van de verpaupering en overlast als je onder het spoor doorging vanaf de Kerklaan. Dit is inmiddels gelukkig opgelost door de nieuwbouw aan de Grote Beerstraat en het Bessemoerpark, maar wel ten koste van heel veel groen in de Grote Beerstraat. De compensatie in het Bessemoerpark vind ik tot nu toe nogal karig.

Meer over Reinder

Lees meer...

Berrie Kuilman (Penningmeester)

berrie

Huis, straat, buurt, wijk, stad, provincie, land, werelddeel, wereld; allemaal met elkaar verbonden en van invloed op je welvaart en welzijn. Door buitenshuis actief te zijn op een van deze gebieden maak je binding en deze binding met anderen geeft je een breder thuisgevoel. Je buurt, je wijk heeft daar een belangrijke plek in. Ik werk graag mee aan meer schoonheid, gezelligheid, goede bereikbaarheid, zicht op groen en aandacht voor wandel- en fietsverbindingen in Paddepoel en omgeving.

Meer over Berrie

Lees meer...

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 
 
        Logo CCreatie wit
 
Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl 

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn