• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

musicatuinwijkOp zaterdagmiddag 9 juli klinkt er muziek op verrassende plekken in de Tuinwijk (en een beetje in Selwerd en Paddepoel).Er is voor elk wat wils. Buurtbewoners laten van zich horen in bandjes en koren. Er zijn professionele singer-songwriters vanuit de popmuziekhoek, maar ook klassieke muzikanten. Wat te denken van een concert met piano en zingende zaag? (Nanke Flach en Annette Scholten) Er wordt geïmproviseerd op instrumenten en door theatersportvereniging Ulteam.

Voor de kinderen is er een speciale theatervoorstelling van ''Theater Pannenkoek''. Ook kunnen de kinderen muziekinstrumenten knutselen onder leiding van kunstenaar Jan Reemeijer. Startpunt om 14.00 uur is Buurtcentrum TuinPad, Bessemoerstraat 4. Zet deze datum alvast in uw agenda, want, om met singersongwriter en Buurtgenoot Bert Hadders te spreken: “Dit muziekfestijn zou je niet graag willen missen!”

De bezoekers wandelen van de ene locatie naar de andere om concertjes van zo'n 20 minuten bij te wonen. Opgeven is niet noodzakelijk, maar wel aan te bevelen om zeker te zijn van een plaats in één van de groepen die onder begeleiding door de wijk gaat wandelen, om zo “niks te missen”. Mede door subsidie van het Ideecomité Tuinwijk en Wijkraad Paddepoel kan Stichting Luisterwijk dit festival gratis aanbieden aan buurtbewoners.

Op de hoogte blijven? Stuur een mailtje naar organisator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op onze website: luisterwijk.nl of facebook: Luisterwijk

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 
Binnenkort gaat Co-Creatie Paddepoel weer volop aan de slag. Volg alle informatie hierover op de site en in de wijkkrant Nummer1.
Co-Creatie herkent u voortaan aan het nieuwe logo dat u hieronder ziet afgebeeld.

        Logo CCreatie wit

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl 

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn