• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

Heeft U een slim, mooi, leuk of sociaal idee dat u voor Paddepoel wilt uitvoeren? De wijkraad beschikt over een wijkbudget, waarmee we u kunnen helpen om uw idee waar te maken. Het kan een groot of klein idee zijn, voor uw straat, uw blok of de gehele wijk, iets in het groen of in het grijs, een eenmalige activiteit of een permanente verfraaiing. Niets is op voorhand te gek. Alle ideeën die bijdragen aan een mooier, schoner, gezelliger en slimmer Paddepoel zijn welkom.

Waaraan moet mijn idee voldoen?
Elk idee dat we als wijkraad binnenkrijgen wordt serieus beoordeeld. Naast de inhoud letten we daarbij op de volgende drie zaken in combinatie met de hoogte van uw aanvraag:
- voldoende waarde voor de buurt of wijk
- toegankelijk voor een breed publiek
- geen winstoogmerk
Daarnaast hechten we veel waarde aan een aankondiging van uw activiteit via de wijkmedia, zoals de Nummer 1 en www.paddepoel.info, en een verslag achteraf op dezelfde plek.

Waar kan ik mijn idee kwijt?
Heeft u een idee? Stuurt u dit dan uiterlijk op 22 augustus naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op onze vergadering in september zullen we alle inzendingen beoordelen. Daarna hoort u van ons.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn