• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

derkbreedDe voorzitter van de Wijkraad Paddepoel heeft deze zomer besloten om zijn functie neer te leggen. De Wijkraad, en daarmee ook de wijk, gaan hem als grote aanjager van alles wat de wijk ten goede komt erg missen. Tien jaar geleden besloot Derk den Boer om toe te treden tot de wijkraad. Ruim drie jaar geleden werd hij voorzitter. In al die jaren heeft hij met zijn tomeloze inzet een belangrijke rol gespeeld in allerlei ontwikkelingen in onze wijk. Daarvoor willen wij hem graag van harte bedanken!

Derk was niet alleen actief in de wijkraad, maar ook in verschillende werkgroepen van Co-creatie zoals Bouwen en duurzaamheid en Kunst. Samen met andere actieve wijkbewoners heeft hij allerhande projecten van de grond gekregen én gerealiseerd, zoals het Masterplan Kloppend Hart, waarvan we hopelijk als wijk zullen profiteren, en de verschillende routes van Kunstpad Paddepoel, waar we al van kunnen genieten! Ook was hij vanuit de wijkraad betrokken bij onderzoeken zoals UDIHiG.

Van groot belang in alles was voor Derk de rol van de burger en hoe we zijn of haar wensen in beeld houden te midden van alle grote stakeholders, zoals de gemeente, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Uiteindelijk zijn het de burgers die in de wijk wonen, die aan den lijve ondervinden waar beleid toe leidt én die waardevolle inzichten kunnen leveren om tot een gezond, groen en gelukkig Paddepoel te komen! Onvermoeibaar heeft Derk zich ingespannen voor hun inspraak. Daarbij deinsde hij er niet voor terug om de vinger op de zere plek te leggen of om tegen een zeer been te schoppen. Het doel was belangrijker voor Derk: om gehoord te worden.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 
Binnenkort gaat Co-Creatie Paddepoel weer volop aan de slag. Volg alle informatie hierover op de site en in de wijkkrant Nummer1.
Co-Creatie herkent u voortaan aan het nieuwe logo dat u hieronder ziet afgebeeld.

        Logo CCreatie wit

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl 

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn