• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer

laadpalenDe gemeente Groningen wil elektrisch rijden stimuleren. Belangrijk daarbij is dat mensen gebruik kunnen maken van een elektrische laadpaal dicht bij hun huis. Daarom breidt de gemeente het aantal openbare laadpalen de komende jaren uit. De mogelijke locaties voor nieuwe laadpalen zijn in kaart gebracht. U bent van harte uitgenodigd om te reageren op deze plankaart, via https://gemeente.groningen.nl/laadpalen. De gemeente Groningen wil een dekkend netwerk van elektrische laadpalen aanleggen. Er zijn op dit moment ruim 200 openbare laadpalen. Daar komen er de komende drie jaar naar schatting 350 bij. Op de plankaart staan ongeveer 1500 geschikte locaties. Deze plekken voldoen aan diverse eisen, zoals voldoende ruimte op de stoep voor rolstoelgebruikers en een acceptabele loopafstand voor de e-rijder.


Een deel van de laadpalen wordt op strategische plekken geplaatst. Deze laadpalen komen bij bijvoorbeeld buurthuizen, winkelcentra, sportparken en in de dorpskernen. De andere laadpalen komen er op aanvraag van bewoners. Een paal wordt dan pas geplaatst als een eigenaar van een elektrische auto een aanvraag indient.
De gemeente nodigt u van harte uit om de kaart met de mogelijke locaties voor openbare laadpalen te checken. U kent uw buurt het beste. Zijn de locaties op de kaart volgens u ook geschikt? Zo niet, welke mogelijke problemen hebben wij over het hoofd gezien? Of heeft u een nieuwe locatie op het oog die niet op de kaart staat? Laat het ons weten via https://gemeente.groningen.nl/laadpalen

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn