• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer

De Gemeente start op donderdag 11 juni 2020 om 07.00 uur met de uitvoering van wegwerkzaamheden aan de Zonnelaan. Het gaat om het deel tussen de Eikenlaan en de noordelijke ringweg. De asfaltlaag voldoet niet meer en wordt vervangen door een geluid reducerende deklaag. Het karwei is uiterlijk op maandag 15 juni 06.00 uur klaar. Tijdens de werkzaamheden kan er in de Zonnelaan niet worden geparkeerd.
Alle verdere informatie staat in onderstaande mededeling van Stadsbeheer.

Geachte bewoners, ondernemers,

Op donderdag 11 juni 2020 starten we om 07.00 uur met wegwerkzaamheden aan de Zonnelaan. Het gaat om het deel tussen de Eikenlaan en de noordelijke ringweg. We doen dit omdat de asfaltlaag niet meer voldoet. Tussen de Venuslaan en de ringweg brengen we een geluid reducerende deklaag aan. We zijn uiterlijk op maandag 15 juni 06.00 uur klaar met het werk. Van te voren worden de werkzaamheden met gele informatieborden aangegeven en het verkeer wordt omgeleid.

Tijdens de werkzaamheden kan er in de Zonnelaan niet worden geparkeerd.

Van vrijdag 12 juni op zaterdag 13 juni werken we ook ’s avonds en ’s nachts. We frezen dan de huidige asfaltlaag. Dit gaat helaas gepaard met geluidsoverlast. In het weekend brengen we de njeuwe asfaltlaag aan, samen met de belijning en detectielussen voor de verkeerslichten.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen met mijn collega Ronald Rosman (06-52774694). Ook kunt u contact opnemen met Alex de Jong van firma KWS Infra (06-15527590).

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn