• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

westelijkeringwegbreedDe westelijke ringweg kan het beste op de huidige plek blijven, blijkt uit onderzoek. Gemeente en provincie Groningen werken deze variant dit jaar verder uit. Daarop vooruitlopend wil het college van B&W met drie aanpassingen de bereikbaarheid en verkeersveiligheid rond de Ring West verbeteren. Deze maatregelen hebben ook een positief effect op de leefbaarheid. De aanpassingen zijn het resultaat van gesprekken met bewoners.

De ontsluiting van het woon- en winkelgebied Reitdiephaven wordt verbeterd. Er komt een rechtstreekse aansluiting van het winkelcentrum Reitdiephaven op de ‘ovonde’ (ovale rotonde) bij de afrit van de N355/Friesestraatweg naar Reitdiephaven.

De fietstunnels onder de Ring West door (kruising Siersteenlaan/Pleiadenlaan en ter hoogte van de Friesestraatweg) worden door het verwijderen van struiken, het eventueel verleggen van het fietspad en meer licht in de tunnel zelf veiliger. Verder wordt onderzocht wat het effect is van nieuwe geluidsschermen die maximaal één meter hoog zijn. Meer info: lees nieuwsbericht op Gemeente website of zie de meest recente besluiten van B&W.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn