• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

lege kleuterklasbrred

(Klik op de foto om alles te zien) Deze lege kleuterklas staat symbool voor wat Corona betekent. Het gewone dagelijks leven staat op zijn kop. Dit geldt voor elke school gelijk. Iedereen werkt met man en macht om ouders en kinderen te ondersteunen bij zo goed mogelijk thuisonderwijs.
De Wegwijzer opende een YouTubekanaal, publiceert challenges en onderhoudt met alle leerlingen geregeld contact. Bisschop Bekkers biedt leerlingen thuiswerk aan en vangt kinderen op van ouders met een cruciaal beroep. De school onderhoudt contacten via groepsapps – beheerd door elke juf en meester. De Pendinghe werkt met digitale weektaken en publiceert op internet elke dag een leuke activiteit – met aandacht voor knutselen en koken en sport.
Van ouders wordt nu ook veel gevraagd. En dus wat als je nou het internet niet op komt en je kind heeft woedeaanvallen of er is iets anders aan de hand waardoor het niet werkt met school? Dan kun je bellen met WIJ: 050-3674220. Voor schooldingen en de scholen.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn