• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

logo lefier drie keerLefier is van plan om medio 2020 te starten met werkzaamheden om alle 246 eengezinswoningen tussen de Voermanstraat en de Watermanstraat naar energielabel A te brengen. Doel daarvan is om het energieverbruik bij gelijkblijvend bewonersgedrag naar beneden te brengen. Ook willen we daarmee de aanwezige vocht-, tocht- en schimmelproblemen oplossen. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van dak- en gevelisolatie, het vervangen van kozijnen en aanbrengen van dubbel glas (HR++-glas) als dat nog niet is gedaan. Verder brengen we CO2- en vocht gestuurde mechanische ventilatie aan. Daarnaast worden er planmatige onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. 81% van alle huurders heeft voor akkoord getekend. Dat betekent dat aannemer Dura Vermeer met de voorbereidingen verder gaat.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn