• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer

selwerderhofjan20breed

(klik op de banner om het hele kunstwerk te bekijken) Mariëlle Pieterman exposeert in theehuis Selwerderhof van 4 januari t/m 2 april 2020. 
Mariëlle is altijd creatief geweest. In haar tienerjaren maakte zij graffiti tekeningen met viltstiften op A4 velletjes. Haar werd aangeraden om naar de Kunstacademie Minerva te gaan. Dat deed zij niet maar gebruikte haar creativiteit op het moment dat zij inspiratie had en dat was niet altijd. Vier jaar geleden is zij gaan schilderen met acrylverf op canvas. Het schilderen geeft haar rust en het is voor haar een verrassing wat het resultaat wordt.
‘Wat ik fijn vind is om emoties uit te beelden op het doek. Want emotionele gevoelens kent ieder mens op verschillende manieren. Mijn inspiratie is het leven en ik schilder uit mijn gevoel. Het abstracte en figuratieve probeer ik samen te brengen tot één geheel, waar je als kijker zelf een invulling aan mag geven’.
Het Theehuis Selwerderhof is alle dagen van de week open van 10.30-16.30 uur. U kunt hier ook koffie, thee of een kleine versnapering bestellen of gewoon zitten voor een moment van bezinning.
selwerderhofjan20

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn