• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

wijkmobielbreed

De afgelopen maanden heeft Paddepoel kennis kunnen maken met een nieuw kleinschalig elektrisch vervoersmiddel: de Wel Mobiel (ook wel Vinkmobiel of Paddepoelpool genaamd). De eerste twee maanden was het gebruik helemaal gratis. Nu wordt er per rit een kleine bijdrage gevraagd: 1 euro! Maar voor dat bedrag kunt u van en naar elke plek in de wijk rijden.
Wilt u hiervan gebruik maken: bespreken kan via telefoonnummer 085-7920377.


Inzet is om dit aanbod voor een langere termijn in te gaan zetten voor de bewoners van Paddepoel, zodat er meer deelname komt aan activiteiten in de wijk. Met dit vervoersaanbod behoren bezoekjes aan vrienden, huisarts, tandarts, fysiotherapie of boodschappen doen in winkelcentrum Paddepoel ook tot de mogelijkheden. Uit ervaring blijkt dat deze vorm van vervoer ideaal is voor ouderen, maar ook andere wijkbewoners met een vervoersvraag voor korte afstanden maken er gebruik van.

Het project gaat in Paddepoel in ieder geval door tot het eind van het jaar. Daarna wordt gekeken naar de mogelijkheden om het blijvend mogelijk te maken.


Voor meer informatie kijk op: www.welmobiel.nl.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn