• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

modderpoelbanner8De bewoners van de Plutolaan hebben één dezer dagen een plan ontvangen waarin wordt beschreven wat de ideeën zijn als het gaat om herinrichting van de Plutolaan op het moment dat Warmtestad straks klaar is met het leggen van de buizen. Het volledige rapport kunt u hieronder bekijken.In het plan wordt volledig weergegeven welke bomen er zouden moeten komen volgens de straatbewoners. Wat de ideeën zijn voor waterbuffering. Wat er moet gebeuren met de bushalte. Hoeveel asfalt weggaat, waar bankjes komen, welke struiken en hoe die dan ingeplant gaat worden.

Plutozaal: donderdag 23 mei wadi-bijeenkomst

Op 23 mei is er een bijeenkomst in de Plutozaal van 20.00 uur tot 21.00 uur (inloop om 19.30 uur) waarin voorlichting wordt gegeven over de wadi (achterzijde woningen Meteoorstraat). Dit wordt een verlaging in het landschap waarin water bij grotere stortbuien (zoals we die steeds vaker zien vallen) even kan blijven voor 24 uur om dan weg te kunnen zinken in de bodem. Waar het hoort.

Plutozaal: donderdag 13 juni eindpresentatie

Interesse? Schrijf dan vooral de datum 13 juni in uw agenda. Dan wordt het definitieve plan over de herinrichting van de Plutolaan gepresenteerd – ook in de Plutozaal. We starten om half zes met soep en broodjes. De toegang is gratis. Bent u nieuw? Meld u dan even aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

modderpoel1modderpoel1modderpoel1modderpoel1modderpoel1modderpoel1modderpoel1modderpoel1

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn