• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

fietspadspoorDe plannen voor het fietspad langs het spoor zijn op 8 mei, in de raadscommissie Beheer & Verkeer besproken worden. U kunt de stukken hier teruglezen. De panelen van de inloopbijeenkomsten en de reactierapporten kunt u hier vinden. Het is de verwachting dat de gemeenteraad op 29 mei het ontwerp vaststelt. Daarna gaan we richting uitvoering van het project. We bereiden de uitvoering en aanbesteding voor. De benodigde vergunningen zullen worden aangevraagd. Uitvoering van het gedeelte tussen ACM-brug en Noorderstationstraat is voorzien (vanaf) najaar 2019. Uitvoering van het spoorse deel (over talud Prorail) inclusief de fietsbrug over de Noordelijke Ringweg is voorzien in 2020 en 2021. De uitwerking van de fietsbrug, aanbesteding en afstemming met Prorail maken dat dit zeker nog een jaar voorbereidingstijd kent. Aanpak van de kruising Noorderstationstraat wordt meegenomen in het project ‘Samen aan de leiding’ en is voorzien in 2020.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn