• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

aakluisterwijkbreed2
De Luisterwijk Theaterwerkplaats zoekt enthousiaste wijkbewoners uit Selwerd en Paddepoel, die mee willen werken aan de voorstelling ''We zitten er weer warmpjes bij''.
Meedoen?
Misschien ben je goed in interviewen? Of vind je het leuk om te breien? Houd je van toneelspelen of zingen? Of maak jij de prachtigste foto's in de wijk? Kan je geweldig schilderen?
Laat het ons weten!
 Wie organiseert het?

Stichting Luisterwijk maakt voorstellingen voor en door buurtbewoners in wijken van Groningen.
Vaste kern van spelers wordt gevormd door het Huis-Tuin-en-Keukenkoor onder leiding van Liesbeth van Hoffen. De regie is in handen van regisseur Hiepie Hoogeveen, die ook voor eerdere voorstellingen tekende. Er is plaats voor koorzangers, mensen die een instrument bespelen, toneelspelers, decormakers, kostuumontwerpers etc.
''Kom van dat gas af'''!
Het thema ''Energietransitie'' wordt op een muzikale manier benaderd, met aansprekende beelden uit het verre en nabije verleden en bespiegelingen over de toekomst. Immers, we moeten allemaal binnenkort ''van het gas af'', maar hoe komen we daar en wat betekent dat? En hoe deden ze dat vroeger?
Voorstellingen
De voorstellingen zijn op (goede) vrijdag 19 april om 14.30 uur in Bernlef, Antaresstraat 45 en zaterdag 25 mei om 20.00 uur in de Plutozaal, Plutolaan 329. Entree: vrije gift (richtlijn €5,-).Aanmelden en meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0615351103
Kijk voor een verslag van eerdere projecten op:
www.luisterwijk.nl of www.facebook.com/Luisterwijk

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn