• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image filmpjes en meer kijk en luister lees meer

fietspadspoorInloopbijeenkomst over fietsroute langs spoor in TuinPad op 13 december 2018. De gemeente Groningen investeert de komende jaren in betere en veiligere fietspaden,waaronder in een fietsroute langs het spoor Groningen – Sauwerd. In maart 2018 heeft de gemeenteraad het tracé vastgesteld. De route loopt vanaf de ACM-brug over het Reitdiep, langs het spoor tot aan de Walfridusbrug over het Van Starkenborghkanaal. Hij sluit daar aan op de fietsroute naar Winsum.
 
 
 
Het voorkeurstracé fietsroute langs het spoor
 
Inloopbijeenkomst op donderdag 13 december in buurtcentrum Tuinpad
De afgelopen periode heeft de gemeente gewerkt aan het voorlopige definitief ontwerp (DO) voor deze route. Dit ontwerp laten we u graag zien op donderdag 13 december van 16:00 tot 19:00 uur in buurtcentrum Tuinpad, Bessemoerstraat 4. U bent van harte welkom en kunt op elk moment tussen de genoemde tijden binnenlopen.
 
Mocht het u niet lukken om hierbij aanwezig te zijn, dan kunt u uw reactie ook mailen. Dat kan tot 7 januari 2019 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het voorlopige DO is ook via internet te bekijken vanaf 14 december op https://gemeente.groningen.nl/fietspad-groningen-sauwerd. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Marjolijn Dijk via telefoon 14 050 of via het hierboven genoemde mailadres.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

        LOGO COCREATIE JPG

 

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn