• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

fietspadopeningbreedHet vernieuwde en verbrede fietspad door Park Selwerd is vandaag (4 september) ofiicieel geopend. De openingeshandeling werd verricht door wethouder Paul de Rook en Gerard Krouwels voorzitter van het Wijkplatform Selwerd, Het vernieuwde fietspad is onderdeel van de Fietsroute Zernike. Aan de totstandkoming hiervan zijn veel overleggen vooraf gegaan. Het nu geraliseerde fietspad is een stukje minder breed dan in de aanvankelijke plannen. Hiermee is het verlies aan bomen aanzienlijk beperkt. Er wordt nog gewerkt aan het groen en ook de verlichting van het fietspad wordt nog verbeterd. Een grote verandering is de wijziging van de voorrangssituatie op de overgang aan de Eikenlaan. Op deze kruising hebben de fietsers voortaan voorrang. De invoering hiervan wordt begeleid door verkeersregelaars.

 openingfietspad1

openingfietspad2

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn