• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

poarisbreedWoningcorporatie Lefier wil in het voormalige kantoorgebouw van de Rabobank in Paddepoel appartementen voor jongeren vestigen. De gemeente stimuleert een versnelde uitvoering van de plannen, met daarin ruimte voor groen langs de Wilgenlaan. In het plan staat dat er in totaal maximaal 225 wooneenheden worden ontwikkeld. Het project Polaris richt zich primair op de doelgroep starters op de woningmarkt. Het programma bestaat dan ook uit tweekamerappartementen van circa 45-49 m² en voorziet daarmee in de behoefte van jongeren aan meer ruimte en kwaliteit. Daarnaast kan de ontwikkeling van Polaris zorgen voor een upgrading van het totale gebied en het vergroten van het draagvlak voor het tegenoverliggend winkelcentrum Paddepoel. Vanwege de prominente locatie van Polaris in de wijk, bij de kruising van de Zonnelaan en de Pleiadenlaan en tegenover het winkelcentrum Paddepoel, zal het plan zorgvuldig en van kwalitatief hoogstaand niveau worden uitgewerkt. (klik op de afbeelding voor het gehele plaatje in de juiste stand).

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn