• icon wijkinformatie
  • icon weblinks
  • icon media enzo
image wijkinformatieinformatie over Paddepoellees meer
image weblinks informatie over de omgeving lees meer
image wijkkrant de digitale NUMMER 1 lees meer

banner wijkkrant breed 2

Elke maand is er weer een enthousiast team dat er voor zorgt dat uw wijkkrant weer vol komt te staan met nieuwtjes, verslagen, columns en agenda’s van instellingen. De redactie komt bij u langs, haalt het nieuws van de straat en als het moet... dan maken wij het zelf! Naast het feit dat we nog wel een aanvulling kunnen gebruiken, zouden we u willen vragen om ons te helpen bij het vullen van het blad.


Als u wat bijzonders op straat ziet, u hebt iets leuks meegemaakt, u hebt weet van een jubileum of wat anders wat vermeldingswaard is voor de krant: meldt het ons per telefoon of email. Onder de banner "contact" op deze site vindt u telefoonnummers en emailadressen van de redactieleden en van de krant (en natuurlijk de wijkwebsite)zelf.
Instellingen en scholen: mogen we ook een beroep op u doen? Bij een feestelijke bijeenkomst, hoog bezoek, een schoolreisje, opa’s en oma’s in de klas, kortom als het leuk en ‘krantwaardig’ is, meldt het ons. We komen langs met pen en camera maar u mag ook zelf een verhaal met mogelijk een foto opsturen naar het emailadres van de wijkkrant én natuurlijk dat van de wijkwebsite (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
We hebben een tweetal vacatures voor lid van de redactie van de wijkkrant. Stel, u hebt wat tijd over, interesse in de beide wijken, betrokken bij de wijk en een vaardigheid met de computer dan vragen wij u om te reageren.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Dick Dijkstra voor Selwerd en bij Piet Hazekamp voor Paddepoel. Hun nummers en adressen vindt u onder de banner "contact" op deze site.

Wijkwebsite Paddepoel Groningen

Voor en door bewoners

 ******************************

Overzicht verkeershinder

******************************

 CO-CREATIE IN PADDEPOEL 

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus zijn er momenteel even geen bijeenkomsten in het kader van Co-Creatie. Zo gauw het weer kan, informeren we daarover.

        LOGO COCREATIE JPG

Denk en werk actief mee aan hoe uw wijk Paddepoel eruit gaat zien!!

 U heeft vast al gelezen of gehoord dat er begonnen is met een uniek proces van werken aan de toekomst van de wijk. Bewoners en organisaties doen dit samen. Dit noemen we ook wel co-creatie.

 

Bepaal mee hoe een plezierig, leefbaar en mooi Paddepoel eruit ziet. Er is enig voorwerk gedaan, maar …. We hebben uw inzet nodig om verder te kunnen. We willen hierin samen met u op reis.

 

Wat kunt u doen?

  • We hebben u nodig voor het meedenken,
  • Uw wensen mee te nemen,
  • Te horen wat u fijn vindt aan de wijk zodat we dat kunnen behouden…
  • Mee te doen in de werkgroepen
Grijp deze kans en ...
Laat Paddepoel groeien en bloeien.

Meld u aan via het e-mail adres van de wijkraad secretariaat@wijkraadpaddepoel.nl of via het secretariaat van de wijkraad 050-5799927

Gemeente Groningen

Geen feed gevonden

Deel deze pagina

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn